Aperol

Aperol on täiuslik aperitiiv Itaaliast.

See oranž, unikaalne, mõrkjasmagus jook on valmistatud salajase retsepti järgi, mis on püsinud muutumatuna alates joogi loomisest Itaalias aastal 1919 Barbieri vendade poolt. Aperol baseerub suurepärasel kombinatsioonil ürtidest ja vürtsidest, mille hoolikalt valitud maitsed on omavahel täiuslikult tasakaalustatud. Ereoranž värv tuleb mõrudest ja magusatest apelsinidest. Alates joogi loomisest on Aperoli populaarsus pidevalt kasvanud.

Vaata lisaks huvitavat infot Aperoli kodulehelt

See oranž, unikaalne, mõrkjasmagus jook on valmistatud salajase retsepti järgi, mis on püsinud muutumatuna alates joogi loomisest Itaalias aastal 1919 Barbieri vendade poolt.

Aperol baseerub suurepärasel kombinatsioonil ürtidest ja vürtsidest, mille hoolikalt valitud maitsed on omavahel täiuslikult tasakaalustatud. Ereoranž värv tuleb mõrudest ja magusatest apelsinidest. Alates joogi loomisest on Aperoli populaarsus pidevalt kasvanud.
Aroomilt hõrk ja mõrkjas, tsitruseline. Ahvatlev ürtide kompleks ja veidi tunda ka vaniljet. Maitselt unikaalne, ümar, mõrumagus, tsitruseline.
Serveerimissoovitus
Tänu madalale alkoholisisaldusele ja hõrgule maitsele saab Aperoli kasutada väga paljude kokteilide koostisosana. Kõige populaarsem neist on Aperol Spritz.
Aperol Spritz
3 osa kuiva vahuveini
2 osa Aperoli
1 osa mullivett
Vala kõik koostisosad jääga täidetud veiniklaasi, lisa apelsinilõik ja suurepärane kokteil ongi valmis!
Kuidas valmistada täiuslik Aperol Spritz
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH