Avokaado-tomati-peekonisalat

Paku eirnvaid tekstuure ja maitseid sisaldavat värsket salatit eelroaks või kosutavaks vahepalaks.

Ingredients for 1 person

  • 700 ml haputaigna saia kuubikuid

  • 500 ml kirsstomateid

  • 1 pikk kurk

  • 1 sl pestot

  • 120 g peekonit

  • 1 avokaado

  • 300 ml rukola salatit

  • soola ja pipart

  • külmpressi oliiviõli

Preparation

    1. Lisa pesto saiakuubikutele, sega hoolega läbi ja küpseta 200kraadises ahjus umbes 10 minutit või kuni kuubikud on kuldsed. Pane kõrvale.

    2. Prae peekon mittenakkuval panni krõbedaks ja tõsta köögipaberile jahtuma.

    3. Sega suures kausis rukola, poolitatud kirsstomatid, avokaadoviilud, väikesteks kuubikuteks hakitud kurk ja krõbeda peekoni tükid.

    4. Lisa saiakuubikud, maitsesta soola-pipraga ja keera paar korda hoogsalt lusikaga läbi. Serveeri kohe.

Preparation

    1. Lisa pesto saiakuubikutele, sega hoolega läbi ja küpseta 200kraadises ahjus umbes 10 minutit või kuni kuubikud on kuldsed. Pane kõrvale.

    2. Prae peekon mittenakkuval panni krõbedaks ja tõsta köögipaberile jahtuma.

    3. Sega suures kausis rukola, poolitatud kirsstomatid, avokaadoviilud, väikesteks kuubikuteks hakitud kurk ja krõbeda peekoni tükid.

    4. Lisa saiakuubikud, maitsesta soola-pipraga ja keera paar korda hoogsalt lusikaga läbi. Serveeri kohe.

Retsept on pärit Itaalia veinitootja Masi kodulehlt.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress