BBQ rebitud sealiha

Mõnusalt mahlane ja suitsuse mekiga sealiha, mis sobib pearoana kartuli kõrvale, kui ka imemaitsvate burgerite ja tacode vahele.

Koostisosad

  • 1200 g liha

Marinaad:

Koostisosad

  • kuhjaga 2 tl paprika pulbrit

  • 0,5 tl tšilli pulbrit

  • 50ml punase veini äädikat

  • 2tl Dijoni sinepit

  • 2spl rapsiõli

  • jahvatatud pipart

  • meresoola maitse järgi

  • 2spl pruuni suhkrut

  • Suitsust BBQ kastet (maitse järgi u 6-7 spl)

Valmistamine

    1. Sega kokku kõik ained ning mudi korralikult lihasse, eelnevalt lase lihal olla pool tundi toatemperatuuril ja pärast marinaadi lisamist lase samuti pool tunnikest olla, et maitsed saaksid vaikselt lihasse imenduda.

    2. küpseta ahjus 130 kraadiga umbes 6 tundi.

    3. Välja võttes lase veidi jahtuda , rebi kahe kahvliga liha ribadeks.

    4. Lisa lihale veel mõni sorts BBQ kastet , 400 ml kohvikoort ja pane tagasi ahju u 15-20 minutiks.

    5. Vajadusel lisa soola.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress