BBQ rebitud sealiha
Mõnusalt mahlane ja suitsuse mekiga sealiha, mis sobib pearoana kartuli kõrvale, kui ka imemaitsvate burgerite ja tacode vahele.
Koostisosad
1200 g liha
Marinaad:
Koostisosad
kuhjaga 2 tl paprika pulbrit
0,5 tl tšilli pulbrit
50ml punase veini äädikat
2tl Dijoni sinepit
2spl rapsiõli
jahvatatud pipart
meresoola maitse järgi
2spl pruuni suhkrut
Suitsust BBQ kastet (maitse järgi u 6-7 spl)
Valmistamine
Sega kokku kõik ained ning mudi korralikult lihasse, eelnevalt lase lihal olla pool tundi toatemperatuuril ja pärast marinaadi lisamist lase samuti pool tunnikest olla, et maitsed saaksid vaikselt lihasse imenduda.
küpseta ahjus 130 kraadiga umbes 6 tundi.
Välja võttes lase veidi jahtuda , rebi kahe kahvliga liha ribadeks.
Lisa lihale veel mõni sorts BBQ kastet , 400 ml kohvikoort ja pane tagasi ahju u 15-20 minutiks.
Vajadusel lisa soola.