BBQ ribid

Mahlased searibid, kaetud Santa Maria burbooni viski BBQ kastmega, nendest saab selle suve kindel hitt! Kiire ja lihtne.

Koostisosad

  • 1 kg ribitükke

  • Santa Maria BBQ kaste burbooni viski

  • Santa Maria Kivisool

  • küüslaugusai

Valmistamine

    1. Maitsesta ribid soolaga ja pintselda paksult BBQ kastmega. Jäta 20 minutiks marineeruma.

    2. Aseta ribid ahjuplaadile ja kata fooliumiga, küpseta 40 minutit 180 kraadi juures, eemalda foolium ja küpseta veel 15-20 minutit 200 kraadi juures.

    3. Enne serveerimist glasuuri ribisid veel ühe kihi BBQ kastmega, serveeri koos küüslaugusaiaga.

Retsept: Santa Maria retseptikogu


  1. Goru
    Goru
    "Aasta Vein 2021" hõbemedaliga pärjatud punane vein on maitselt täidlane ja vürtsikas.
    7,99 €
  2. 19 Crimes Cali Red
    19 Crimes Cali Red
    Kergesti joodav punane vein, mille loomisel on kaasa löönud maailmakuulus Snoop Dogg!
    13,99 €
Toggle Nav