BBQ ribid

Mahlased searibid, kaetud Santa Maria burbooni viski BBQ kastmega, nendest saab selle suve kindel hitt! Kiire ja lihtne.

Ingredients for 1 person

  • 1 kg ribitükke

  • Santa Maria BBQ kaste burbooni viski

  • Santa Maria Kivisool

  • küüslaugusai

Preparation

    1. Maitsesta ribid soolaga ja pintselda paksult BBQ kastmega. Jäta 20 minutiks marineeruma.

    2. Aseta ribid ahjuplaadile ja kata fooliumiga, küpseta 40 minutit 180 kraadi juures, eemalda foolium ja küpseta veel 15-20 minutit 200 kraadi juures.

    3. Enne serveerimist glasuuri ribisid veel ühe kihi BBQ kastmega, serveeri koos küüslaugusaiaga.

Retsept: Santa Maria retseptikogu


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress