Blossa 19
Blossa 19

Blossa 19 viib su Hawaii maitsete maailma. Aloha!

Blossa 19 Aloha glögi rikastavad Hawai saarte maitsed- granadill, kookos, Hawaii kohvi ja Hibiskuse lilleõied. Glögi sobib nautimiseks nii kuumalt kui külmana.

Blossast on kujunenud Põhjamaade armastatuim glögi, mida peetakse lausa glögi sünonüümiks. Blossa annab jõuludele just selle õige hõngu, ilma milleta traditsioonilised jõulupühad Põhjamaades ei möödu. 

Blossa 19 maitsed ja aroomid

Blossa 19, Aloha, on saanud oma troopiliselt magusa maitse grenadillist, mida tasakaalustab puuviljase värskusega Hibiskuse lill. Kohvi ja kookose maitsed segunevad omavahel hästi, tuues järelmaitses esile õrna šokolaadi-vanilli aroomi. Glögi aroomid on värsked ja puuviljased, mis segunvad hästi Blossa traditsioonilise glögi maitsetega nagu nt nelk ja kardemon.  

Kõik Blossa glögid on vegan veinid.

Serveerimissoovitus

Blossa glögi on sobiv pakkuda kuumalt, kuid sobib hästi ka jääkuubikutel pikajoogi klaasist serveerituna.
Glögi hooaja alguses soovitame seda tarbida külma joogina ning ilmade jahenedes sobib see suurepäraselt kuumalt. Glögi rikkalik ja puuviljane magus maitse sobib hästi nii magusate kui ka soolaste suupistetega. Lisaks traditsiooniliste jõulumaiustuste kõrvale, proovi seda ka juustu või soolaste röstitud mandlitega. 

Pudeli disainis peitub sõnum Hawaii saartelt

Pudeli korallroosa värv on inspireeritud roosadest korallidest, mis ümbritsevad Hawaii saari. Numer 19 türkiissinine viitab merele ja surfikultuurile. Pudeli kork sümboliseerib kookospähkli värvi ja tekstuuri. 

Blossa aastakäigu glögid:

Alates 2003. aastast on Blossa toonud välja uue maitse enne iga talveperioodi. Alates 2011. aastast on Blossa oma glög'i jaoks otsinud inspiratsiooni laiast maailmast. Klassikalised glögi-ürdid on segatud uute ja põnevate maitsetega erinevatest maailma nurkadest.
Viimastel aastatel on Blossa aastakäigu glögi lugu saanud alguse näiteks Lõuna-Ameerikast, Jaapanist, Inglismaalt ja Indiast.
 

Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi