Aroomis on tajuda maasikaid ja troopilisi puuvilju - mango, ananass ning küpsed vaarikad. Maitselt poolkuiv, marjane, elav värskus, kergelt magusa nüansiga peen järelmaitse.
Idamaiste vürtsikate roogadega, sushi, aperitiiv. Serveerida 7°C juures.
Bodvar omab 170 aastat kogemusi premium veinide ja konjaki valmistamisel. Perekond, kust sündisid brändid nagu Hafström sigarid ja Grönstedt’s konjak. Tänasel päeval valib Bodvari perekond oma veinide tootmiseks parimad marjad Provence piirkonnast ning seejärel toimub kokkulepitud maitsestiili saavutamiseks läbitöötatud veinivalmistamise protsess. Veinid kääritatakse madalal temperatuuril, et säiliks piirkonnale omane värske ja marjane stiil. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com