Vein on mahlakalt marjane. Maitselt on vein kuiv, küpsete tanniinidega ja marjase järelmaitsega.
Viinamarjad on korjatud Alba ja Asti küla lühistelt 200-300 meetri kõrguselt savi ja lubjarikkalt pinnaselt. Peale korjet viinamarjad kuivatatakse, et anda veinile rohkem keha. Käärimine toimub roostevabast terasest tankides 6 päeva jooksul. Lisaks küpseb vein 6 kuud roostevabast terasest tankides.
Sobib serveerida tomatikastmes pastadega, risotto, kanaroogade ja juustudega nagu parmesan.
Serveerimistemperatuur 16 °C.
Aroomis tulevad esile kirsid, ploomid, maasikad ja magusad vürtsid.
Bosio perekond on Piemontes Langhe piirkonnas veini tootnud juba kolm põlvkonda järjest. Perele kuulub üle 30 hektari kinnistut Langhes ja nad teevad koostööd 150 viinamarjakasvatajaga Langhe, Roero ja Monferrato piirkondades, kellele kuuluvad 700 hektarit veiniaedu. Bosio pakub laia ja esindluslikku veinivalikut Barolost Gavini, ning nende veinid järgivad Piemonte piirkonna klassikalise veinivalmistamise traditsioone. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com