Chili con carne

Ingredients for 1 person

  • 350 g hakkliha

  • 100 g külmutatud sibulakuubikuid

  • 3 tk küüslauguküünt

  • 30 g võid

  • 0,5 prk ube tomatikastmes

  • 500 g purustatud tomatit

  • 0,5 dl vett

  • 0,5 tl musta pipart

  • 1 tl tšillipulbrit

Preparation

    1. Kuumutage varrega potis hakitud sibul ja pressitud küüslauk.

    2. Lisage juurde hakkliha, oad tomatikastmes ja purustatud tomatid. Loputage purustatud tomatite purk veega, kallake potti ja keetke u 30 minutit.

    3. Maitsestage musta pipraga ja lisage maitse järgi tšillit.

    4. Serveerige chili con carne koos keedetud riisi ja värskete ürtidega.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress