Chill Out
Chill Out hetked sobivad su elustiiliga, nagu ka erinevatest piirkondadest valitud veinid, mis aitavad selles piirkonnas kasvanud viinamarjadest parima esile tuua: Chill Out Cabernet Sauvignon Austraalia idapiirkonnast, Shiraz California pikast suvest ja Chardonnay Austraalia päikese käest. Chill Out veinid on alati kvaliteetsed. Eestis on saadaval Chill Out veinid nii 3 liitrises kraaniga papp-pakis, 1,5 l kraaniga plastikkotis kui 0,75 l plastikpudelis. Pakendid kõik loodud selleks, et oleks mugav, turvaline ja kerge.
2009. aasta kasvutingimused olid väga head. Kuumad ja kuivad ilmad tagasid marjade küpsuse ja hea suhkrusisalduse.
Värvus - sügavpunane.
Aroom - külluslik, soe.
Maitse - ümar ja pehme täidlaste nootidega. Küllaltki pika lõpuga.
Sobib hästi grillitud steigi ja kana kõrvale, kuid ka rikkalike pastaroogade kaaslaseks.
Värvus - õlekõrrekollane.
Aroom - värske, täis troopilisi vilju, tunda õrna vaniljenooti.
Maitse - värske ja kuiv. Puuviljases maitses kerkivad esile tsitruselised ja õrn tammenoot lõpus.
Serveerida 8-10°C juures.
Sobib serveerimiseks kergete roogade juurde, mis on valmistatud valgest lihast või grillitud kalast. Suurepärane ka nautimiseks aperitiivina, iseseisvalt.
Aroom on värske, selles on troopilisi vilju ja tikrit.
Maitse on värskendav, kuiv ja puuviljane. Esile kerkivad tsitruselised ja õrn mineraalsus.
Serveerida 8-10°C juures.
Sobib serveerimiseks värskete salatite ja kergete roogade juurde, mis on valmistatud valgest lihast ja kalast. Suurepärane ka nautimiseks iseseisvalt aperitiivina.
Värvus - tume rubiinpunane.
Aroom - soojad puuvilja- ja marjanoodid, taustal tunda tammenoote.
Maitse - külluslik, puuviljane ja vürtsikas. Lõpus pehmed tanniinid.
Serveerida temperatuuril 16-18°C.
Sobib serveerimiseks grillitud punase liha, BBQ ribide ja juustude kõrvale, kuid on suurepärane ka nautimiseks iseseisvalt.
Värvus - kirgas vaarikaroosa.
Aroom - värsked suvised marjad.
Maitse - puhas ja värske, täis suviseid marju – maasikaid ja vaarikaid. Mahlane ja magusalt marjane, suurepärase happesuse ja puhta lõppmaitsega.
Serveerida jahutatult, temperatuuril 8-10˚C.
Sobib suurepäraselt iseseisvalt nautimiseks ning salatite, kalaroogade ja kana kõrvale.