Chimichurri kaste

Koostisosad

  • 1 terve küüslauk (umbes 10-15 küünt )

  • 1 spl kuivatatud paprikat

  • 1 tl musta pipart

  • 2 kimpu peterselli

  • 0,5 tl punet

  • u 1,5 dl oliiviõli

  • sorts veiniäädikat (u pool oliiviõli kogusest)

  • 2 loorberilehte

  • tšillipulbrit

  • soola

Valmistamine

    1. Koorige ja peenestage küüslauk, eemaldage petersellilehed vartelt. Hakkige küüslauk ja petersell käsitsi või purustage uhmris.

    2. Segage juurde tšillipulber, pune, paprikapulber ja pipar. Lisage lõpuks loorberilehed.

    3. Lisage oliiviõli ja veiniäädikas ning pisut soola. Segage korralikult.

    4. Eemaldage lusika abil loorberilehed ja kaste ongi valmis!


Toggle Nav