Maitse on eriti puuviljane, mõnusalt värske ja mineraalne.
Küpsed marjad korjatakse oktoobri alguses. Seejärel pressitakse marjad õrnalt ning jahutatakse 5°C-ni, mille tulemusel mahl eraldatakse kestadest. Järelejäänud veinimahl läbib fermentatsiooniprotsessi temperatuuril 14-16°C. Protsess toimub 4 nädala jooksul roostevabast terasest vaatides. Marjad pärinevad Pfalz piirkonnast, mis asub Alsace piiri lähedal, sealne kliima on päikseline ning kuiv, mis tagab marjade optimaalse küpsemise.
Sobib hästi värskete salatitega, aasiatoiduga, sushi või kanawrapi kõrvale, kalaroogadega. Serveerida 8°C juures.
Ülevoolavalt lilleline ja puuviljane aroom, kus esile kerkivad valged lilled, virsik, mesi ja tsitrused.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com