Crème brûlée

Maitsev ja lihtne kreembrülee!

Põhi

Koostisosad

  • 400 ml vahukoor

  • 4 munakollane

  • 60 gr suhkur

  • 1 vaniljekaun

  • Not Himaalaja sool

Valmistamine

    1. Vala vahukoor väiksesse kastrulisse.

    2. Lõika vaniljekaun pooleks, noaga võta seemned välja ning lisa potti koos kaunaga.

    3. Kuumuta kuni keemiseni, jäta seisma/maitsestuma.

    4. Pane munakollased miksrikaussi ning lisa sool ja alusta vaikselt vahustamist, järk-järgult lisa suhkur ja vahusta kuni munad on helekollased.

    5. Sega juurde vahukoor.

    6. Lase kreem läbi sõela ning vala ramekinidesse.

    7. Küpseta 25-35 minutit veevannis kuni kreem on veel keskelt kergelt vetruv.

    8. Lase toatemperatuuril jahtuda ning tõsta külmkappi vähemalt 4h hanguma.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress