Crème brûlée

Maitsev ja lihtne kreembrülee!

Põhi

Koostisosad

  • 400 ml vahukoor

  • 4 munakollane

  • 60 gr suhkur

  • 1 vaniljekaun

  • Not Himaalaja sool

Valmistamine

    1. Vala vahukoor väiksesse kastrulisse.

    2. Lõika vaniljekaun pooleks, noaga võta seemned välja ning lisa potti koos kaunaga.

    3. Kuumuta kuni keemiseni, jäta seisma/maitsestuma.

    4. Pane munakollased miksrikaussi ning lisa sool ja alusta vaikselt vahustamist, järk-järgult lisa suhkur ja vahusta kuni munad on helekollased.

    5. Sega juurde vahukoor.

    6. Lase kreem läbi sõela ning vala ramekinidesse.

    7. Küpseta 25-35 minutit veevannis kuni kreem on veel keskelt kergelt vetruv.

    8. Lase toatemperatuuril jahtuda ning tõsta külmkappi vähemalt 4h hanguma.


Toggle Nav