Aroomis on tunda kirssi, puuviljalisust, vürtse, aprikoosi, nektariini ja greipfruuti. Maitse on selge ja puhas, väga rikkaliku ja selge struktuuriga, värske puuviljane järelmaitse.
Château de Selle Rose puhul annab värvi ja veiniliku peene olemuse Grenache, pehme puuviljane hape on saavutatud tänu Cinsault sordile ja Mourvedre ja Syrah toovad veini ilusa marjasuse. Viinamarjad kasvavad terrassidel 20 aasta vanustel puudel. Käsitsi korje, äärmiselt õrn press, kääritamine jahedal tempreatuuril.
Grillitud kalaga, kammkarbiga, marineeritud lõhega või lõhe carpaccio'ga, magus-hapu sealihahautisega. Serveerida 10°C juures.
Marcel Ott alustas veinitootmist Provences aastal 1896, just pärast Phylloxera kriisi. Ta võttis kasutusele tolle aja kohta moodsad tehnoloogiad ja iidsed viinamarjasordid. Täna, 120 aastat hiljem teevad Christian ja Jean-François Ott kolmes veinimajas - Château de Selle, Clos Mireille ja Château Romassan veini sama põhimõttega. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com