Domaines Ott Chateau Romassan Provence Rosé

Laos
Toote ID
1023411
Vivino kasutajate poolt 4,2 punktiga hinnatud vein! Peene happesusega, värske ja puuviljane roosa vein.
Marcel Ott alustas veinitootmist Provences aastal 1896, just pärast Phylloxera kriisi. Ta võttis kasutusele tolle aja kohta moodsad tehnoloogiad ja iidsed viinamarja sordid. Sajandiga on Domaines Ottist saanud piirkonna üks kõige hinnatum tootja. Aastal 2004 ühinesid nad Louis Roederer-i grupiga, et tutvustada oma veine laiemale maailmale.
29,99 €
39,99 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Roosa vein
Alkoholisisaldus (%vol) 13
Kaubamärk Domaines Ott
Tootja Château Romassan
Päritolumaa Prantsusmaa
Viinamarjasort Grenache, Cinsault, Mourvèdre
Maitse Kuiv
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 03383690002286

Tarne maksumus 5,90 €.

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu.

Tarneaeg - kuller toimetab kauba kohale hiljemalt 3 tööpäeva jooksul. Kaupu tarnitakse Eesti Vabariigi piires. Rohkem tarneinfot leiad siit.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Aroomis on tunda valgeid lilli, aprikoosi ja greipfruuti, vürtsid ja tsitrusviljad. Maitse on värske ja puuviljane, peene happesusega, järelmaitses küpsetatud puuviljakook.
Grenache annab veinile keha ja täidlase tekstuuri ning Cinsault happesuse ja värskuse. Viinamarjad korjatakse käsitsi, sorteeritakse hoolikalt ja pressitakse õrnalt. Vein laagerdub 6 kuud suurtes tammevaatides.
Grillitud kalaga, salatid hiidkrevettidega, veise tartariga, sushiga. Serveerida 10°C juures.
Täna, 120 aastat hiljem teevad Christian ja Jean-François Ott kolmes veinimajas - Château de Selle, Clos Mireille and Château Romassan veini sama põhimõttega. Chateau Romassan veinimaja osteti 1930. Romassani 74 hektari suurused valdused asuvad Bandoli piirkonna südames. Peamine viinamarjasort Romassanis on Mourvédre, aga väiksemas koguses kasvatatakse ka Grenache, Cinsaulti ja Syrah'd. Veinipuude keskmine vanus on 25 aastat. Veiniaia pinnases on kriit, liivakivi, lubjarohke muda ja kruus. Mourvédre, moodustades 60% segust, annab veinile omapärase struktuuri ja pika potensiaali.

Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress