Aroomis on tunda valgeid lilli, aprikoosi ja greipfruuti, vürtsid ja tsitrusviljad. Maitse on värske ja puuviljane, peene happesusega, järelmaitses küpsetatud puuviljakook.
Grenache annab veinile keha ja täidlase tekstuuri ning Cinsault happesuse ja värskuse. Viinamarjad korjatakse käsitsi, sorteeritakse hoolikalt ja pressitakse õrnalt. Vein laagerdub 6 kuud suurtes tammevaatides.
Grillitud kalaga, salatid hiidkrevettidega, veise tartariga, sushiga. Serveerida 10°C juures.
Täna, 120 aastat hiljem teevad Christian ja Jean-François Ott kolmes veinimajas - Château de Selle, Clos Mireille and Château Romassan veini sama põhimõttega. Chateau Romassan veinimaja osteti 1930. Romassani 74 hektari suurused valdused asuvad Bandoli piirkonna südames. Peamine viinamarjasort Romassanis on Mourvédre, aga väiksemas koguses kasvatatakse ka Grenache, Cinsaulti ja Syrah'd. Veinipuude keskmine vanus on 25 aastat. Veiniaia pinnases on kriit, liivakivi, lubjarohke muda ja kruus. Mourvédre, moodustades 60% segust, annab veinile omapärase struktuuri ja pika potensiaali. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com