Serveerimissoovitus
Ideaalne aperitiivina, suurepärane koos spargliga, grillitud kalaga, kalasuppidega, homaariga, austritega. Serveerida 8°C juures.
Rohkem infot
Marcel Ott alustas veinitootmist Provences aastal 1896, just pärast Phylloxera kriisi. Ta võttis kasutusele tolle aja kohta moodsad tehnoloogiad ja iidsed viinamarjasordid. Täna, 120 aastat hiljem teevad Christian ja Jean-François Ott kolmes veinimajas - Château de Selle, Clos Mireille and Château Romassan veini sama põhimõttega. Aastal 2004 ühinesid nad Louis Roederer-i grupiga, et tutvustada oma veine laiemale maailmale. Clos Mireille on Domines Ott väikseim veinimaja, mis omandati 1935.a. See asub La Londe-les-Maure’is. Veinimõisa pindala on 170 hektarit, millest 47-l hektaril kasvavad viinamarjad. Pinnas on savine ja paekivine. Clos Mireille’i avatus merele annab võimaluse toota erakordseid valgeid veine.