Espolon premium-tekiilad on valmistatud 100% sinisest agaavist Mehhiko Jalisco piirkonnas.
Maitseomadused
Maitse on kerge ja pehme, erksa agaavi maitseline, millele lisanduvad vanilje, pipra ja grillitud ananassi noodid.
Serveerimissoovitus
Nautida puhtalt ning kokteilides Margarita, Palòma jt.
Rohkem infot
Tekiila on fermenteeritud agaavimahlast destilleeritud kange alkohoolne jook, mida toodetakse ainult Mehhikos. Selle valmistamiseks sobib vaid üks agaav kõigist liikidest – sinine agaav – Blue Weber Agave.Espolon tekiilade etiketid jutustavad loo Mehhiko iseseisvumisajast, kus Guadalupe ja Rosarita ühinesid isa Miguel Hidalgo valimiskampaaniaga Mehhiko iseseisvuse tagamiseks Hispaaniast. Kukk Ramón sümboliseerib Mehhiko uhkust ja julgust.