Vein on elegantse stiiliga. Maitselt on vein kuiv, mahlaka happesusega, marjane, meeldiva mineraalsusega ja pehmete tanniinidega.
Carnerose apellatsiooni vulkaaniline pinnas ja Vaikselt Ookeanilt tulev jahe tuul annab piirkonnale ideaalsed tingimused Burgundia sortide kasvatamiseks. Viinamarjad veini tarbeks on korjatud Grace Benoist rantšo veiniaedadest, kus tootja kasvatab 20 erinevat Pinot Noir klooni viiel erineval pinnasel. Kõigilt viielt pinnaselt viinamarjad kääritatakse ja laagerdatakse individuaalselt ning lõplik segamine toimub range valikuprotsessiga, mille käigus valitakse välja ainult parimad vaadid.
Serveerida koos Coq Au Vin-i, grillitud pardirinna või suitsulõhe kõrvale. Serveerida temperatuuril 16°C.
Aroomis tulevad esile punased kirsid, jõhvikad, roosiõied, tubakalehed ja mineraalsus. Sekundaarsetes nootides on tunda seedripuud, valget pipart, karamelli ja vaniljet.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com