Frosé

Jääkokteil roosa veini ja laimimahlaga.

Ingredients for 1 person

  • 40 cl roosa vein

  • 5 cl suhkrusiirup (või vastavalt maitsele)

  • ühe laimi mahl

Preparation

    1. Vala roosa vein sügavkülmakotti ning jäta sügavkülma jäätuma vähemalt kaheks tunniks.

    2. Pane jäätunud roosa veini kuubikud, suhkrusiirup ning laimimahl blenderisse ning mikserda seni, kuni koostis on mõnusalt siidine ja ühtlane.

    3. Vala kokteiliklaasidesse ja serveeri kohe. 

Soovi korral võid lisada blenderisse ka külmutatud maasikaid või vaarikaid!


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress