Täidlane, kuid magusate tanniinidega.
Sobib veisefileega seenekastmes, lambalihaga, suitsutatud lihadega.
Serveerimistemperatuur 16-18 °C.
Aroomis tajuda mustsõsar, must ploom, aroonia, tugev röst ja suitsusus.
Ego Bodegas omab 25 ha viinamarjaistandusi, mis on vanemad kui 50 aastat. Veinimaja loodi visiooniga näidata, kui häid veine on võimalik teha Jumilla piirkonnas viinamarjast Monastrell.
Liivane, kivine ja savine pinnas on ideaalne selle sordi kasvatamiseks. Ka 3000 tundi päikest lisab oma potentsiaali. Monastrell on Hispaania tähtsuselt teine sort peale Tempranillot. 80% ulatuses Jumilla piirkonnas kasvatatakse Monastrelli (Prantsusmaal Mourvedre tuntud nime all). Jumilla on Hispaania üks vanimaid D.O.-si (1966). Kokku üle 3000 viinamarjakasvataja.
Käsitsi korje oktoobri lõpus. Kääritamine madalal temperatuuril kuni 28 °C. Vein on 12 kuud laagerdunud uues Ameerika tammes. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com