Gin Sour ehk vahune vaarikas

Kiire ja lihtne Gin Sour kokteil!

Ingredients for 1 person

  • 40 g kikerhernevedelik (või 1 munavalge)

  • 4 cl Saaremaa RAS Gin

  • ½ laimi mahl

  • 2 cl suhkruvaba vaniljesiirup

  • Kaunistuseks värskeid vaarikaid

  • Jää

Preparation

  1. Gin Sour’i jaoks pane šeikerisse peotäis jääd, lisa džinn, kikerhernevedelik, vaniljesiirup ja laimi mahl.

  2. Pane šeikerile kaas peale ja pane rätik ümber ning raputa intensiivselt ca 30 sekundit.

  3. Pane šeikerile sõel peale ja vala otse martini klaasi.

  4. Serveerimisel lisa kokteilitikuga kaunistuseks värsket vaarikat ja piparmündileht.

Kokteili valmistas Rauno Oolberg.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress