Grillitud broiler salsa, maisi ja varajaste kartulitega

Ingredients for 1 person

  • 400 g broileri sisefileed vardas

  • 2 maisi

  • 400 g varajast kartulit

  • 1 dl tomatisalsat

  • BBQ-kastet

Preparation

    1. Maitsestage broilerid soola ja oliiviõliga. Grillige neid ja kastke vahepeal BBQ-kastmega.

    2. Keetke maisi soolvees u 2 min ja grillige pind tumedaks. Kastke maisi grillimise käigus sulavõiga.

    3. Keetke kartul peaaegu pehmeks. Seejärel poolitage kartulid, kastke oliiviõliga ja grillige lõikepindadelt.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress