Grillitud lõhe pošeeritud munaga

Lihtne ja tervislik roog grillitud lõhe ja pošeeritud munaga!

Koostisosad

  • 250 g külmsuitsutatud lõhet viilutatuna

  • 4 mahekanamuna

  • 1 dl äädikat

  • 1 mahe tšillipipar

  • värsked ürdid, salatilehed või spargel

Valmistamine

    1. Kuumutage teflonpann ja küpsetage lõheviile 10 sekundit mõlemalt poolt.

    2. Keetke potis 1 liiter vett ja lisage sellele 1 dl äädikat ja 1 spl soola. Kui vesi keema läheb, ajage vesi potis keerlema. Laske kanamunad koorest otse vette ja keetke u 3 minutit.

    3. Pange taldrikutele ürte, salatit ja viilutatud tšilli. Soovi korral kasutage salati asemel grillitud sparglit. Lisage taldrikutele lõhetükid ja pošeeritud muna, mida on eelnevalt hoitud paberil, et liigne keeduvesi eemalduks.


  1. joogikultuur/Chill-Out-Chenin-Blanc-pakivein
    Chill Out Chenin Blanc
    Puuviljaaroomidest tulvil värske karakteriga vein, mis sobib ideaalselt nautimiseks heas seltskonnas.
    17,99 €
  2. Henri Giraud Hommage Au Pinot Noir
    Henri Giraud Hommage Au Pinot Noir
    Vivino kasutajate poolt 4,1 punktiga hinnatud vein! Henri Giraud on unikaalse AY Grand Cru šampanja tootja. Hommage Au Pinot Noir käsitöö šampanja täidlases maitses on tajuda kergelt apelsinikoort.
    79,99 €
Toggle Nav