Grillitud searibi ja paprika

Toitev roog sea suitsukarbonaadist!

Koostisosad

  • 400 g sea suitsukarbonaadi tükina

  • 2 rohelist paprikat

  • 2 pikka magusat paprikat

  • 4 punast tšillit

  • 1 porru

  • 3 spl õli

  • 2 spl tumedat riisiveiniäädikat või palsamiäädikat

  • soola

  • suhkrut

  • SICHUAN-MAJONEES

  • 2 dl majoneesi

  • 1 tl Sichuani pipart jahvatatult

  • Sichuani pipra õli

  • VIIMISTLUSEKS

  • rohelist salatit

  • kress ja idud

  • grillitud terve tšilli

  • tšilliõli

Valmistamine

    1. Lõigake karbonaad 1 cm paksudeks viiludeks. Grillige väga kuumal grillil pind krõbedaks, u 30 sekundit ühe poole kohta.

    2. Peske ja lõigake paprika ja porru suuremateks tükkideks, et need läbi grilli ei kukuks.

    3. Kuumutage grillil kõigi toorainete pind tumedamaks. Porru võib paprikast pisut kauem küpseda. Porru ei maitse kõrbenult, kuigi läheb kergelt tumedaks. Pealmise kihi võib seejärel soovi korral maha koorida.

    4. Tõstke kaussi röstitud köögiviljad ning lisage õli ja äädikas. Maitsestage soola ja suhkruga.

    5. Segage majoneesi hulka Sichuani pipar ja -õli. Neid saab Aasia kauplustest.

    6. Pange serveerimisnõu põhja salat ja grillitud köögiviljad. Asetage suitsukülje viilud salati peale ja kaunistage grillitud tšilliga.


  1. Pimedas helendava etiketiga punane vein
    19 Crimes Red Wine
    Pimedas helendav etikett! Kergesti joodav punane vein, mis sobib nii liharoogade kui juustude juurde.
    9,99 €
Toggle Nav