Guacamole

Mehhikopärane Guacamole dipikaste sobib nii köögiviljade, snäkkide ja võileiavaga.

Koostisosad

  • 3 avokaadot

  • 3 keskmist ploomtomatit (või kobartomateid)

  • 1 väike punane sibul

  • 3-4 küünt küüslauku

  • 2 spl hakitud koriandrit (ilma kõvade varteta)

  • 5-6 viilu marineeritud jalapenot (või vastavalt maitsele)

  • 1 laimi mahl

  • ½ tl soola (või vastavalt vajadusele rohkem)

  • Musta pipart/tšillisädemeid (vastavalt maitsele)

Valmistamine

    1. Puhasta ja haki/purusta avokaado ühtlaselt.

    2. Vala avokaadole peale sool ja värskelt pressitud laimi mahl, sega korralikult läbi (see aitab vältida avokaado pruuniks muutumist).

    3. Haki peenelt tomatid, sibul, küüslauk, jalapeno ja koriander.

    4. Sega läbi, kuni avokaadi muutub veidi puderjaks, kuid säilitab tekstuuri. Vajadusel lisa pipart ja tšillisädemeid vastavalt maitsele.

PS! Mehhikopärase toidu kõrvale sobib imehästi tekiilakokteil "Tequila Sunrise".


  1. Tekiila täidlases maitses on tunda röstitud agaavi, magusaid puuvilju ja vürtse. Valmistatud 100% sinisest agaavist Mehhiko Jalisco piirkonnas.
    Espolon Reposado Tequila
    Espolon premium-tekiilad on valmistatud 100% sinisest agaavist Mehhiko Jalisco piirkonnas.
    31,99 €
  2. Espolon Blanco Tequila
    Espolon Blanco Tequila
    Espolon premium-tekiilad on valmistatud 100% sinisest agaavist Mehhiko Jalisco piirkonnas.
    29,99 €
Toggle Nav