Heeringakartulid ja parmesanimajonees

Ingredients for 1 person

  • 1 kg kartuleid

  • 50 g riivitud parmesani juustu

  • 2 dl majoneesi

  • ¼ sidruni mahl ja riivitud koort

  • 100 g sinepiheeringat

  • 100 g külmsuitsulõhet

  • 1 dl kalamarjapastat

  • 4 redist viilutatult

Preparation

    1. Valmistage alustuseks parmesanimajonees riivides parmesani võimalikult peeneks ja segades selle majoneesi hulka. Maitsestage sidrunimahla ja riivitud sidrunikoorega.

    2. Keetke kartulid soolvees peaaegu pehmeks. Jahutage.

    3. Lõigake kartuli pikemalt küljelt õhuke viil ära ja poolitage kartulid. Pange lõikepinnale kalamarjapastat ja parmesanimajoneesi.

    4. Pange järgmiseks peale erinevaid heeringaid, külmsuitsulõhet, kanamuna, kalamarja jne.

    5. Asetage kaunile vaagnale.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress