Hot Hibiskus kokteil

Vürtsikas - värske džinnikokteili retsept hibiskuse ja tšilli siirupiga.

Hibiskuse siirup

Koostisosad

  • 100 gr suhkur

  • 100 gr vesi

  • 10 gr hibiskus

  • 6 gr tšilli

Valmistamine

    1. Lisa kõik siirupi koostisosad potti ning keeda kokku kuni suhkur on sulanud.

    2. Jäta potti maitsestuma, kui on jahtunud, sõelu siirup pudelisse. 

Kokteil

Koostisosad

  • Jää

  • ½ laimi mahl

  • 2 cl Hibiskuse siirup

  • 4 cl Saaremaa Dry Gin

  • Pikendamiseks Double Dutch Rhubarb & Pineneedle toonik

  • Kaunistuseks basiiliku leht

Valmistamine

    1. Täida klaas jääga, lisa kõik koostisosad üksteise peale ning sega läbi.

    2. Kaunista basiiliku lehega.

Hot Hibiskus kokteili retsept

Kokteilis on kasutatud Saaremaa Dry Gin´i. Tegemist on pot still meetodil toodetud džinniga, milles on tunda kadakamarjade kargust ja tsitruste värskust. Saaremaa Gin’i valmistamisel kasutatakse ülipuhast ja kõrgekvaliteedilist teraviljapiiritust, angeelikajuurt, koriandrit, erinevaid naturaalseid looduslikke ürte ja maitseaineid ning lisatud on Saaremaa puhtast loodusest käsitsi korjatud kadakamarju.


  1. joogikultuur/Saaremaa-Dry-gin-50cl
    Saaremaa Dry Gin 37,5% 50 cl
    Pot still meetodil toodetud džinn, milles on tunda kadakamarjade kargust ja tsitruste värskust.
    9,99 €
Toggle Nav