Marjase karakteriga vein. Maitselt on vein poolkuiv, pehmete tanniinidega ja pika järelmaitsega
Vein on valminud appassimento meetodil, mis tähendab, et viinamarjadel lastakse viinapuu küljes lühiajaliselt kuivada enne pressimist. Viinamarjade kuivatamise tulemusena vesi marjas aurustub ja alles jääb kõrgema suhkrutasemega mari. Appassimento meetod annab veinile juurde täidlust ja kompleksust.
Sobib pizzade ja pastade kõrval, ning koos bbq sealiharoogadega.
Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis on tunda tumedaid kirsse, põldmarju, küpseid maasikaid, oreganot ja vürtsikust.
Inycon veinisari on Sitsiilia kõige suuremalt veinitootjalt Settesoli. Settesoli alla kuulub üle 2300 viinamarjakasvataja ja kokku üle 6500 hektari veiniistandusi. Settesoli esindab Sitsiilia parimaid veinipiirkondi saare edela osas ja Menfi linna ümbruses. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com