Jean Bouchard Aloxe-Corton 2015

Laos
Toote ID
1026243
Ideaalses küpsuses 2015. aastakäik!
Jean Bouchardi eesmärgiks on pakkuda parimat, mida Bourgogne piirkonnal on pakkuda. Kõik veinid valmistatakse veinimeistrite poolt veinimajades kohapeal, võttes aluseks ajaloolised traditsioonid ja veinivalmistamise põhimõtted.
39,99 €
53,32 € / l

Lisainfo
Tootetüüp Punane vein
Alkoholisisaldus (%vol) 13
Kaubamärk Jean Bouchard
Tootja Jean Bouchard
Päritolumaa Prantsusmaa
Viinamarjasort Pinot Noir
Stiil Täidlane
Pakendi tüüp Klaaspudel
Pakendi suurus 75 cl
EAN 03296313101009

Tellimusele kogusummas üle 50 € postikulu ei lisandu. 

Enne kella 13.00 tehtud tellimused tarnitakse Tallinna ja Harjumaa piires järgmise tööpäeva jooksul. Väljaspool Tallinnat ning Harjumaad teostatakse tarne 3 tööpäeva jooksul. Tarneaegadega saad tutvuda lähemalt siin.

Tasuta tagastus - avamata tooted võib tagastada põhjust avaldamata 14. päeva jooksul. Palun tutvu taganemistingimustega täpsemalt siin.

Müügitingimustega palun tutvu lähemalt siin.

Maitselt küllaltki jõuline. Kuna vein on 2015. aastakäik, on see ideaalses küpsuses, marjased tanniinid ja peen happesus harmoneeruvad kergelt vürtsika ja kirsisejärelmaitsega.
Sobib hästi medium raw veisefileega, pardifileega, kastmed võivad olla aromaatsemad. Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis on tumedad marjad, must sõstar, kerge vanilje ja vürts.
Jean Bouchard brändi juured ulatuvad aastasse 1926. Jean Bouchardi edu aluseks on 5 Bourgogne veinimaja ja nende maad, mida nad omavad: Chablis (65 ha), Pommard (17 ha), Mercurey (4,5 ha) ja 2 maja Nuits-Saint-Georges (16 ha). 1955. aastal suure majanduskasvu ajal ostis Albert Bichot Jean Bouchard veinimaja ära. Mõne aja pärast sai hr. Jean Bouchardist endast Albert Bichot veinimaja peadirektor. Kõik veinid valmistatakse veinimeistrite poolt veinimajades kohapeal, võttes aluseks ajaloolised traditsioonid ja veinivalmistamise põhimõtted. Bourgognes toodetakse kokku 61% valget veini, 31% punast veini ja 8% vahuveini. Aloxe-Corton asub Põhja Beaune-s kuulsate Grand Cru aedade läheduses. Pinnas on savine ja lubjakivine, aed on lõuna – ida poolse suunaga, saades maksimaalselt päikesetunde. Veini kääritatakse 28–30°C juures, kestad surutakse tankides käärimise ajal sujuvalt ülevalt alla, et saada parim kontsentratsioon. Vein laagerdub 16 kuud tammevaadis, millest 15% on uued vaadid. 2015. aastakäik oli Bourgogne piirkonnas parim punastele veinidel peale 2005. ja 2010.aastat.
Toggle Nav