Maitselt küllaltki jõuline. Vein on ideaalses küsuses, marjased tanniinid ja peen happesus harmoneeruvad kergelt vürtsika ja kirsisejärelmaitsega.
Aloxe-Corton asub Põhja Beaune-s kuulsate Grand Cru aedade läheduses. Pinnas on savine ja lubjakivine, aed on lõuna – ida poolse suunaga, saades maksimaalselt päikesetunde. Veini kääritatakse 28–30°C juures, kestad surutakse tankides käärimise ajal sujuvalt ülevalt alla, et saada parim kontsentratsioon.
Vein laagerdub 16 kuud tammevaadis, millest 15% on uued vaadid.
Sobib hästi medium raw veisefileega, pardifileega, kastmed võivad olla aromaatsemad. Serveerimistemperatuur 16°C.
Aroomis on tumedad marjad, must sõstar, kerge vanilje ja vürts.
Jean Bouchard brändi juured ulatuvad aastasse 1926. Jean Bouchardi edu aluseks on 5 Bourgogne veinimaja ja nende maad, mida nad omavad: Chablis (65 ha), Pommard (17 ha), Mercurey (4,5 ha) ja 2 maja Nuits-Saint-Georges (16 ha). 1955. aastal suure majanduskasvu ajal ostis Albert Bichot Jean Bouchard veinimaja ära. Mõne aja pärast sai hr. Jean Bouchardist endast Albert Bichot veinimaja peadirektor. Kõik veinid valmistatakse veinimeistrite poolt veinimajades kohapeal, võttes aluseks ajaloolised traditsioonid ja veinivalmistamise põhimõtted. Bourgognes toodetakse kokku 61% valget veini, 31% punast veini ja 8% vahuveini. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com