Marjase maitse ja siidiste tanniinidega Pinot Noir.
Jean Bouchardi eesmärgiks on pakkuda parimat, mida Bourgogne piirkonnal on pakkuda.
Maitseomadused
Aroomis magus kirss, kirsikivi, mustsõstar, kerge vaniljesus ja tammisus, domineerivad siiski värsked marjased noodid. Maitses peened siidised tanniinid, vaarika marjasus, värskendav hape. Järelmaitse on marjane ja lopsaka tooniga.
Tootmine
Bourgognes toodetakse kokku 61% valget veini, 31% punast veini ja 8% vahuveini. Jean Bouchard Bourgogne Pinot Noir viinamarjad on aedadest, kus pinnas on savine ja peakivine. Kääritamine toimub 28°C juures, veini laagerdatakse tammest vaatides 12 kuud.
Serveerimissoovitus
Sobib hästi mahedate juustudega, nt. Epoisses. Pardifileega ning medium rare veise juurde. Serveerimistemperatuur 16°C.
Rohkem infot
Jean Bouchard brändi juured ulatuvad aastasse 1926. Jean Bouchardi edu aluseks on 5 Bourgogne veinimaja ja nende maad, mida nad omavad: Chablis (65 ha), Pommard (17 ha), Mercurey (4,5 ha) ja 2 maja Nuits-Saint-Georges (16 ha).
1955. aastal suure majanduskasvu ajal ostis Albert Bichot Jean Bouchard veinimaja ära. Mõne aja pärast sai hr. Jean Bouchardist endast Albert Bichot veinimaja peadirektor.Kõik veinid valmistatakse veinimeistrite poolt veinimajades kohapeal, võttes aluseks ajaloolised traditsioonid ja veinivalmistamise põhimõtted.