Aroomis värskus, kollased lilled, kerge lagrits.Pehme ümara stiiliga vein, mille happed on heas tasakaalus. Järelmaitse on keskmise pikkusega ja puuviljane.
Bourgognes toodetakse kokku 61% valget veini, 31% punast veini ja 8% vahuveini. Macon ulatub 40km suurusele Saone ja Grosne jõgede vahelisele alale. Pinnas on peamiselt liivane ja savine, osalt ka paekivine. Macon Village laagerdub 12 kuud tammevaatides, millest 30% on uued.
Kitsejuustu salat, kammkarp, mereannid. Serveerimistemperatuur 10°C.
Jean Bouchard brändi juured ulatuvad aastasse 1926. Jean Bouchardi edu aluseks on 5 Bourgogne veinimaja ja nende maad, mida nad omavad: Chablis (65 ha), Pommard (17 ha), Mercurey (4,5 ha) ja 2 maja Nuits-Saint-Georges (16 ha).
1955. aastal suure majanduskasvu ajal ostis Albert Bichot Jean Bouchard veinimaja ära. Mõne aja pärast sai hr. Jean Bouchardist endast Albert Bichot veinimaja peadirektor.Kõik veinid valmistatakse veinimeistrite poolt veinimajades kohapeal, võttes aluseks ajaloolised traditsioonid ja veinivalmistamise põhimõtted Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com