Maitseomadused
Aroomis juurviljad, kuivatatud puuviljad, virsik, vanilje ning kerge suitsusus, taustal valged lilled. Heas tasakaalus ning suurepärases küpsuses vein, väga hea happesuse ja puuviljasuse tasakaal, pikk lilleline järelmaitse.
Tootmine
Bourgognes toodetakse kokku 61% valget veini, 31% punast veini ja 8% vahuveini. Montagny 1er Cru asub Cote Challonaise südames 300m kõrgusel merepinnast. Pinnas on savine ja maarli rikas. Aiad on lõuna–ida suunas.Vein laagerdub tammevaadis 16 kuud, 40% vaatidest on uued.
Rohkem infot
Jean Bouchard brändi juured ulatuvad aastasse 1926. Jean Bouchardi edu aluseks on 5 Bourgogne veinimaja ja nende maad, mida nad omavad: Chablis (65 ha), Pommard (17 ha), Mercurey (4,5 ha) ja 2 maja Nuits-Saint-Georges (16 ha).
1955. aastal suure majanduskasvu ajal ostis Albert Bichot Jean Bouchard veinimaja ära. Mõne aja pärast sai hr. Jean Bouchardist endast Albert Bichot veinimaja peadirektor.