Jelly Shot

Tarretise pitse võib valmistada 3 kihilisena või igasse pitsi ühe maitsega. Tulemus on igal juhul kerge ja maitsev dessert!

Valge kiht:

Koostisosad

  • 140 g Xanté Coconut Cream & Pear

  • 60 g vahukoort

  • 30 g suhkrut

  • 2 tl vaniljesuhkrut

  • 1 kuhjaga tl želatiini (paisutatud 1 spl vees)

Must kiht:

Koostisosad

  • 100 g Saaremaa Must Sõstar Vodka

  • 100 g põldmarju

  • 30 g suhkrut

  • 1 kuhjaga tl želatiini (paisutatud 1 spl vees)

Sinine kiht:

Koostisosad

  • 100 g Saaremaa Mild Vodka

  • 40 g Blue Caracao siirupit

  • 60 g sidrunimahla

  • 30 g suhkrut

  • 1 kuhjaga tl želatiini (paisutatud 1 spl vees)

Valmistamine

    1. Alusta valgest kihist – kaalu potti kõik koostisosad, va arvatud želatiin.

    2. Seejärel kuumuta saadud segu, kuni suhkur on sulanud (ära lase keema!).

    3. Kui suhkur on sulanud, lisa juba paisutatud želatiin ja sega läbi.

    4. Kaalu potti põldmarjad ning suhkur, sulata kuni marjad ära lagunevad. Lisa viin ja kuumuta kuni aurustumiseni ning sõelu marjatükid välja. Lisa želatiin ning sulata.

    5. Kaalu kõik sinise kihi koostisosad potti va želatiin ning kuumuta kuni suhkru sulamiseni.

    6. Lisa želatiin ja sulata!

    7. Vala kõik segud pitsidesse (soovitatavalt plastik)!

    8. Ideaalis kata kinni ning tõsta külmkappi hanguma 4h kuni üleööks.

Jelly shots


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress