Fire in Candy Shop

Barista ja sommeljee Aron Rahu valmistatud Iiri kohv apelsini ja muskaatpähkliga võistlusel "Teeling Premium Irish Coffee Challenge".
6cl Teeling Small Batch Whiskey
20 cl The Brick kohv (Kolumbia, tume röst)
0,5cl greibisiirupit
vahukoor
1spl valget suhkrut
muskaatpähkleid
apelsinikoor

*Valge suhkur karamellistada paksu põhjaga potis keskmisel kuumusel, riivi peale pisut muskaatpähkleid, lisa greibisiirup, 5cl kohvi ja 3cl viskit ning süüta vedelik põlema ja põleta alkohol välja.

*Lisa 3cl viskit ja 15cl kohvi potti ja serveeri jook soojendatud klaasi.

Lisa kihitades vahustatud vahukoor ja peenelt riivitud apelsinikoor. 

autor: barista Aron Rahu
Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi