Hot Hibiskus

Vürtsikas - värske džinnikokteil hibiskuse ja tšilli siirupiga.

Hibiskuse siirup

Koostisosad

  • 100 gr suhkur

  • 100 gr vesi

  • 10 gr hibiskus

  • 6 gr tšilli

Valmistamine

    1. Lisa kõik siirupi koostisosad potti ning keeda kokku kuni suhkur on sulanud.

    2. Jäta potti maitsestuma, kui on jahtunud, sõelu siirup pudelisse. 

Kokteil

Koostisosad

  • Jää

  • ½ laimi mahl

  • 2 cl Hibiskuse siirup

  • 4 cl Saaremaa Dry Gin

  • Pikendamiseks Double Dutch Rhubarb & Pineneedle toonik

  • Kaunistuseks basiiliku leht

Valmistamine

    1. Täida klaas jääga, lisa kõik koostisosad üksteise peale ning sega läbi.

    2. Kaunista basiiliku lehega.


  1. joogikultuur/Saaremaa-Dry-gin-50cl
    Saaremaa Dry Gin 37,5% 50 cl
    Pot still meetodil toodetud džinn, milles on tunda kadakamarjade kargust ja tsitruste värskust.
    9,99 €
Toggle Nav