Maasika Margarita
Särtsakas Margarita kokteil apelsinilikööriga.
400 gr külmutatud maasikad
Jää (1 suur peotäis)
1 laimi mahl
8 cl Espolon Blanco Tequila
6 cl agaavi siirup
8 cl Grand Marnier Cordon Rouge
1 laim
1 spl suhkur
1 tl sool
1. Lisa maasikad, laimi mahl, tekiila, agaavi siirup ja liköör blenderisse ning purusta kuni ühtlase segu saamiseni.
2. Lisa jää ning blenderda uuesti, kuni segu on jäine ja ilma tükkideta.
3. Valmista klaasid ette serveerimiseks – lõika laimist sektor ning tee sellega klaasiservad kokku.
4. Pane taldrikule suhkur ja sool ning sega läbi, pane klaasiserva vastu segu, et katta laimimahl seguga.
5. Vala kokteil klaasi ning serveeri!
Retsepti autor: Rauno Oolberg