Rob Roy

Viskikokteil Cinzano Rosso vermutiga.

Koostisosad

  • 4 cl Sir Edward’s Scotch Whisky

  • 2 cl Cinzano Rosso

  • 5-6 tilka Angostura bitter

Valmistamine

    1. Vala kõik koostisosad seguklaasi jääle, sega ja kurna jahutatud kokteilklaasi.

    2. Kaunista punase kokteilkirsiga.


  1. joogikultuur/Sir-Edward’s-Scotch-Whisky-joogikultuur
    Sir Edward’s Scotch Whisky 40% 70 cl
    Sir Edward’s seguviski on autentne Šoti viski, mida destilleeritakse Šotimaa südames.
    13,99 €
  2. Cinzano Rosso 15% 100 cl
    Cinzano Rosso 15% 100 cl
    Cinzano vermutid on aromatiseeritud veinid, mida valmistatakse Itaalia punaste ja valgete kvaliteetveinide baasil.
    13,99 €
Toggle Nav