Saaremaa CUR Gin G&T granaatõuna toonikuga

Džinnikokteil kurgi- ja ingverimaitselise gini ja basiiliku-granaatõuna toonikuga.

Koostisosad

  • 1 osa Saaremaa CUR Gin

  • 3 osa Double Dutch Pomegranate & Basil Tonic Water

  • 3 õhukest kurgiviilu

  • 3-4 basiilikulehte

Valmistamine

    1. Täida klaas jääga, lisa džinn, toonik ja kurgiviilud.

    2. Plaksuta basiilikulehed enne käte vahel läbi, nii muutuvad lehed aromaatsemaks ning sega õrnalt.


  1. joogikultuur/Saaremaa-Gin-Kurk-Ingver
    Saaremaa CUR Gin 37,5% 50 cl
    Saaremaa CUR Gin´i erakordset maitset iseloomustab kurgi värskus ja kergelt vürtsikas ingver. Gin Master kuldmedaliga auhinnatud džinn!
    9,99 €
  2. joogikultuur/Double-Dutch-Pomegranate-Basil-toonik-20cl
    Double Dutch Pomegranate & Basil
    Tooniku maitses on tunda magusat granaatõuna ja vürtsikat basiilikut. 100% naturaalsetest koostisosadest!
    1,39 €
Toggle Nav