Vegan Gin Sour ehk vahune vaarikas

Kiire ja lihtne vahune kokteil džinnist, mis sobib ka veganitele.
1 IN
0-15 MIN
Kokteil
Kokteil
Lisa nimekirja
40 g kikerhernevedelik
4 cl Saaremaa RAS Gin
½ laimi mahl
2 cl suhkruvaba vaniljesiirup
Kaunistuseks värsked vaarikad
Jää

Gin Sour’i jaoks pane šeikerisse peotäis jääd, lisa džinn, kikerhernevedelik, vaniljesiirup ja laimi mahl. 
Pane šeikerile kaas peale ja pane rätik ümber ning raputa intensiivselt ca 30 sekundit. 
Pane šeikerile sõel peale ja vala otse martini klaasi. 
Serveerimisel lisa kokteilitikuga kaunistuseks värsket vaarikat ja piparmündileht.

 

Retsepti autor: Rauno Oolberg

Oled lisanud selle oma soovinimekirja

Tere tulemast joogikultuuri lehele!

Kinnitan, et olen vähemalt 18 aastane.

JAH

Sait kasutab küpsiseid, et jälgida teie seadeid ja statistikat. Loe edasi