Gin Sour ehk vahune vaarikas

Kiire ja lihtne Gin Sour kokteil!

Koostisosad

  • 40 g kikerhernevedelik (või 1 munavalge)

  • 4 cl Saaremaa RAS Gin

  • ½ laimi mahl

  • 2 cl suhkruvaba vaniljesiirup

  • Kaunistuseks värskeid vaarikaid

  • Jää

Valmistamine

  1. Gin Sour’i jaoks pane šeikerisse peotäis jääd, lisa džinn, kikerhernevedelik, vaniljesiirup ja laimi mahl.

  2. Pane šeikerile kaas peale ja pane rätik ümber ning raputa intensiivselt ca 30 sekundit.

  3. Pane šeikerile sõel peale ja vala otse martini klaasi.

  4. Serveerimisel lisa kokteilitikuga kaunistuseks värsket vaarikat ja piparmündileht.

Kokteili valmistas Rauno Oolberg.


  1. inriver-prod/1027948_Saaremaa_Gin_Vaarikas_37%2C5%25_50cl
    Saaremaa RAS Gin 37,5% 50 cl
    Saaremaa RAS Gin on värske ja aromaatne vaarikadžinn, mille maitses harmoneeruvad mahlased vaarikad, kadakamarjad ja sidrunikoor.
    9,99 €
Toggle Nav