Tänapäeva joogikultuur on muutumas. Üha enam on alkoholi tarbimine sotsiaalne tegevus, mida nauditakse mõõdukalt. Omavahel kombineeritakse hea söök ja jook, pidustused ja traditsioonid.
Viimase aja üks suurimaid trende restoranides ja veinibaarides on pakkuda kallimaid ja eksklusiivseid veine klaasi kaupa, mis loob maitsekogemuse saamiseks täiesti uued võimalused!
Vahuveinipudeli avamine mõõgaga ja vahuveini pokaalide püramiid on stiilsed ja pilkupüüdvad efektid igal peol. Vaadake nõuandeid ja muutke pidu meeldejäävaks!
Joogikultuur on koht, kust tasub otsida informatsiooni nii jookide kui ka nende segamise kohta. Iga söögiga on kaasas joogisoovitus ja vastupidi. Soovime olla tõeliselt praktiliseks ja inspireerivaks kaaslaseks kõigile, kes tunnevad huvi joogikultuuri vastu selle kõige paremas mõttes.
Etanool on ainus alkohol, mida on ohutu juua kuni tänini. Tavainimesed kasutavad laialdaselt sõna „alkohol“ keemilise termini etüülalkoholi või etanooli asemel. Puhas alkohol on värvitu ja süttib 12 °C juures.
Veinide kohta õppimine on lõbus ja nauditav. In vino veritas! Vein on pikkade traditsioonidega klassikaline jook – seda on toodetud Euroopas üle 10 000 aasta juba antiikajast alates. Tänu oma pikale ajaloole seondub veiniga mitmeid erinevaid tegureid, mis mõjutavad omakorda seda, mida me oma klaasist joome.