Veiniklaasi valides kehtib üldine reegel – suuremad klaasid punaste ja väiksemad klaasid valgete veinide jaoks. Kellele tundub valik liiga keeruline, leiab artiklist soovitusi ka universaalse kujuga veiniklaasi jaoks.
„19 Crimes“ lugu räägib Austraalia sunnitööliste traagilistest elulugudest. Igal veinil on oma lugu, millele saab igaüks kaasa elada. Lae alla Living Wine Labels App ning kuula küüditatute kurioosseid lugusid!
Artiklist saad teada, milline on õige Mimosa retsept ning millist vahuveini kokteilis kasutada. Lisaks jagame soovitusi erinevate mahlade osas, mida tasub kokteilis katsetada.
Vaata artiklist, milline on tekiila valmistamise ajalugu, kuidas seda liigitatakse ning millest seda valmistatakse. Lisaks saad teada, milline üldlevinud legend räägib Margarita kokteili sünnist.
Esmaklassiliste kokteilide poolest tuntud kokteilibaari Botaanik peabaarmen ja omanik Andres Siemi sõnul on viin ideaalne kokteilide koostisosa, sest ei ole maitselt liiga võimukas ning laseb teistel koostisosadel enda kõrval särada.
Tänavu 25. sünnipäeva tähistav Saaremaa viin on teinud aastatega läbi mitmeid retseptiuuendusi, et jõuda koostise, maitse ja kõrge kvaliteedini, mille poolest jook täna tuhandete eestimaalaste seas tuntud on.
Tänavu 25. juubelit tähistava Saaremaa Vodkat tootva Altia Eesti AS-i ajalugu on kirev ning maitseküllane nagu jook isegi. Juubeliaasta puhul meenutavad Altia töötajad firma alustamis- ja edulugu.
Saaremaa Vodka tormilise veerandsajandi täitumise tähistamiseks lõime käed illustraatori Britt Samosoniga. Koostöös sündis saaremaine pidulik erietikett.
Washington State veinid on suurepärase karakteriga heas tasakaalus veinid, mis on saanud kriitikutelt lugematuid kordi 90+ punkte ja suurepärast tunnustatust.
Tänapäeva joogikultuur on muutumas. Üha enam on alkoholi tarbimine sotsiaalne tegevus, mida nauditakse mõõdukalt. Omavahel kombineeritakse hea söök ja jook, pidustused ja traditsioonid.
Saaremaa Gin on karge kui hommikupäikeses sillerdav vihm. Ei midagi keerulist. Lihtsalt kristallselge põhjavesi ning saaremaiselt metsikute kadakate ja värskete ürtide aroomid.
Louis Roederer on üks hinnatumaid šampanjamaju maailmas. Roedereri eesmärk on teha parimat šampanjat, austades loodust ning arendades viinamarjaistandusi ja veinimaja järgmise põlvkonna jaoks.
Anora Estonia AS kuulub Anora Gruppi. Anora on tuntud oma ainulaadsete kaubamärkide poolest, millest on saanud Põhjamaade kultuuri ja traditsioonide oluline osa.
Vahuveinipudeli avamine mõõgaga ja vahuveini pokaalide püramiid on stiilsed ja pilkupüüdvad efektid igal peol. Vaata nõuandeid ja muuda pidu meeldejäävaks!
Tšiilit peetakse unikaalseks veinitootmispiirkonnaks tänu oma isoleeritud asendile Vaikse ookeani ja Andide mäeaheliku vahel, mis pakub viinapuude kasvatamiseks suurepäraseid klimaatilisi tingimusi.
Pööriöö vodka on Saaremaa Vodka perekonda kuuluv premiumklassi viin pöördosmoosi veest ja mida on lisaks tavapärasele filtreerimisele ka hõbefiltreeritud.
Nordic Spirits Lab on teadlastest, tööstusvaldkonna asjatundjatest ja loomingulistest visionääridest koosnev kogukond. Meie värskeim uuendus on Nordic Gin destilleeritud dzinn akvaviidi maitsetaimedega.
Renault konjakimaja toodab kvaliteetkonjakeid juba aastast 1835 ning on kuulus oma legendaarse Carte Noire segu poolest, mis on kvaliteedietaloniks kogu maailma konjakiekspertidele.
O.P. Anderson on Rootsi päritolu maitsestatud viin, mille juured ulatuvad aastasse 1891, kui laevaomaniku ja viinatootja Olof Peter Andersoni poeg lõi sellenimelise joogi oma isa mälestuseks.
Koskenkorva külas on elu lihtne. Meil on kvaliteetne oder, puhas allikavesi ja pühendunud farmerid. Loodus on andnud meile kõik, et teha suurepärast vodkat. Nii lihtne see ongi.
Campari on midagi enamat kui jook. Camparil on isikupära. Ta on teistest eralduv, enesekindel ja eksimatu. Campari ere, punane värv on unikaalne ja silmapilkselt äratuntav.
Etanool on ainus alkohol, mida on ohutu juua kuni tänini. Tavainimesed kasutavad laialdaselt sõna „alkohol“ keemilise termini etüülalkoholi või etanooli asemel. Puhas alkohol on värvitu ja süttib 12 °C juures.
Tapased kuuluvad väga tihedalt kokku Hispaania ja hispaaniapärase elustiiliga, kuid on vallutanud ka soomlaste maitsemeeled. Traditsiooniliselt pakutakse tapaseid kohvikutes ja kodustes baarides lõuna- ja õhtusöögi vahel.
Hispaania toob paljudele meelde tumepunased ja kuumalt puuviljased punaveinid. Tegelikkuses pakub Pürenee poolsaar veel palju muudki - erksad Cavad ja Jerezi peened šerrid on Hispaania visiitkaardid.