Kalkuni-naerisehautis

Ingredients for 1 person

  • 600 g kalkunifileed

  • 150 g naerist

  • 2 oksa rosmariini

  • 6 mahetomatit

  • 2 dl lihapuljongit

  • 1 spl fariinsuhkrut

  • 400 g jahust kartulit

  • ½ dl oliiviõli

Preparation

    1. Lõigake esmalt kalkun tükkideks ja pruunistage võis. Lõigake kooritud naerist 1 cm × 1 cm kuubikud ja lisage need pruunistamise lõpus koos rosmariiniga kalkunile.

    2. Pange juurde ka lihapuljong ja fariinisuhkur ning laske madalal kuumusel 5 minutit haududa.

    3. Valmistage kartulipüree. Keetke kooritud kartulid, purustage need ja lisage õli. Soovi korral võite veel ahjus mõned tomatid grillida.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress