Kalkunivardad grillitud aedviljadega

Ingredients for 1 person

  • 600 g kalkunit

  • 1 kimp värsket rohelist sparglit

  • 400 g värskeid kartuleid

  • 1 punane paprika

  • GRILLKASTE

  • 1 spl Dijoni sinepit

  • 2 tl tüümiani

  • 1 dl õli

  • 2 oksa värsket tüümiani

Preparation

    1. Pange grillkastme ained kaussi ja segage saumiksriga ühtlaseks kastmeks.

    2. Eemaldage fileelt kelmed ja lõigake suuremateks tükkideks. Pange liha marinaadi. Laske toatemperatuuril vähemalt 2 tundi marineerida – soovitavalt siiski öö läbi külmkapis.

    3. Suruge liha vees leotatud puidust grillvarraste otsa. Võite kasutada ka metallist grillvardaid.

    4. Grillige kuumal grillil vahepeal grillkastmega pintseldades, kuni liha on küps.

    5. Grillige ka köögiviljad ja kastke neid grillimise ajal marinaadiga. Sööge koos värske salatiga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress