Kana - kõrvitsakarri

Taipärane kana-kõrvitsakarri.

Ingredients for 1 person

  • 1 sl õli

  • 2-3 sl roheline karripasta

  • 3-4 kahvrilaimi lehed (soovi korral)

  • 400 ml kookospiim

  • 2 kanafileed või sama palju kintsuliha (kokku 400-500 g)

  • 500 g muskaatkõrvits (või muud tihedama viljalihaga kõrvitsat), koor ja seemned eemaldatud

  • Peotäis külmutatud herneid

  • Peotäis spinatilehti

  • 1-2 sl Tai kalakaste

  • 1-2 sl laimimahl

  • Värske koriander

  • 1 tl sool

  • Must pipar

Preparation

    1. Tükelda kana ja kõrvits.

    2. Kuumuta pannil õli ja lisa karripasta. Karripasta kogust reguleeri vastavalt sellele, kui suur teravuse sõber oled.

    3. Kuumuta õli ja karripastat koos pidevalt segades, et karripasta kõrbema ei läheks.

    4. Lisa kahvrilaimi lehed (kui neid kasutad), umbes pool kookospiimast ja sega, et karripasta ei oleks tükkis, vaid ühtlaselt kreemjas.

    5. Lisa tükeldatud kana, kõrvits ja ülejäänud kookospiim. Maitsesta vähekese soola ja musta pipraga

    6. Keeda u 15 minutit, kuni kana küps.

    7. Lõpuks lisa rohelised herned ja spinatilehed, kuumuta läbi.

    8. Sega maitseks hulka kalakaste ja laimimahl. Raputa peale rohkelt värsket koriandrit.

    9. Serveeri Basmati riisiga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress