Karjala pajaroog lehttainakaanega

Karjala pajaroas on kasutatud nii veise kui sealiha. Valmistamiseks kulub kuni 2 tundi ja lehttaignakaant söö hiljem kui leiba kõrvale.

Ingredients for 1 person

  • 1 tk porgand

  • 2 tk sibulat

  • 600 g Karjala pajaprae liha (siga ja veis)

  • 4 küüslauguküünt

  • 2 tüümianioksa

  • 1 tl soola

  • 2 sl musta terapipart

  • 2 tk loorberilehte

  • 200 g lehttainast

Preparation

    1. Koori porgandid ja sibulad. Lõika sibulad sektoriteks ja porgandid suuremateks tükkideks.

    2. Lao potti kihiti lihatükid, köögiviljad ja maitseained. Kalla vett nii palju peale, et liha oleks vaevalt kaetud.

    3. Hauta Karjala pajapraad ahjus küpseks 200 kraadi juures, aega kulub 1½–2 tundi.

    4. Kata lihapott küpsetamise lõpus lehttainast kaanega. Suru tainas vormi pinnale ja määrige pealt lahtiklopitud kanamunaga. Torka tainasse kahvliga augud.

    5. Küpseta 220 kraadi juures 10 minutit. Serveeri ja söö lehttaingnakaant leiva asemel.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress