Vein on puuviljasse ja värske stiiliga. Maitselt on vein kuiv, kerge ja pika järelmaitsega.
Viinamarjad on kasvanud 300-750m kõrgustel nõlvadel Bozeni linna lähistel. Korje toimub septembri keskel peale mida viinamarjad kergelt pressitakse. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril roostevabast terasest tankides.
Sobib serveerida aperitiivina ja kala, pastade, kana ning taimetoitude kõrvale. Serveerimistemperatuur 10°C.
Aroomis tulevad esile kollased õunad, pirnid, virsik ja ananass.
Kellerei Bozen´i veinitootmine on äärmiselt modernne ja madala energiakuluga, kuna nad kasutavad tootmises gravitatsiooni abi. Bozeni veiniistandused asuvad 200-1000m kõrgusel merepinnast järskudel päikselistel alpide nõlvadel. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com