Vein on värske ja puuviljane. Vein on maitselt kuiv, elava happesusega ja heas tasakaalus, pehme järelmaitsega.
Viinamarjad on kasvanud liiva- ja kruusarikkal pinnasel. Veini käärimisprotsess toimub roostevabast terasest tankides, kus vein ka küpseb, et saavutada võimalikult värske veinistiil.
Sobib serveerida koos salatite, kanaroogade, valge spargli ja punase kala, nagu forelli või lõhega. Serveerimistemperatuur 10°C.
Aroomis tulevad esile valge virsik, laim, vegetaalsed noodid nagu tomatilehed, leedripuu, akaatsia ja salvei.
Kellerei Bozen`i veinitootmine on äärmiselt modernne ja madala energiakuluga, kuna kasutavad tootmises gravitatsiooni abi. Bozeni veiniistandused asuvad 200-1000m kõrgusel merepinnast järskudel päikselistel alpide nõlvadel. Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com