Maitselt on vein kuiv, kerge ja pika järelmaitsega.
Nende veinitootmine on äärmiselt modernne ja madala energiakuluga, kuna kasutavad tootmises gravitatsiooni abi. Bozeni veiniistandused asuvad 200-1000m kõrgusel merepinnast järskudel päikselistel alpide nõlvadel.
Viinamarjad on kasvanud 600-700m kõrgustel nõlvadel. Korje toimub septembri keskel peale mida viinamarjad kergelt pressitakse. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril ja vein küpseb roostevabast terasest tsisternides, et hoida veini värsket stiili. Jääksuhkur 3,5g/l.
Sobib serveerida aperitiivina ja kergete eelroogade, kala ning spargli kõrvale.
Serveerimistemperatuur 10°C.
Vein on puuviljase ja aromaatse stiiliga. Aroomis tulevad esile troopilised viljad, lillelisus ja muskaatpähkel.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com