Maitselt on vein kuiv, siidiste tanniinidega, ümar ja hea happesusega.
Nende veinitootmine on äärmiselt moderne ja madala energiakuluga, kuna kasutavad tootmises gravitatsiooni abi. Bozeni veiniistandused asuvad 200-1000m kõrgusel merepinnast järskudel päikselistel alpide nõlvadel.
Viinamarjad on kasvanud 250m kõrgusel Bolzano linna lähistel. Korje toimub septembri lõpus peale mida vein kääritatakse roostevabast terasest tsisternides. Vein küpseb suurter tammevaatides ja pudelis. Jääksuhkur 4,2g/l.
Sobib serveerida grillitud lihadega, uluki ja laagerdunud juustude kõrvale.
Serveerimistemperatuur 16°C.
Vein on elegantse stiiliga. Aroomis tulevad esile lillelised noodid, tumedad kirsid, mineraalsus, kerge vürtsikus ja kakao.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com