Maitselt on vein kuiv, täidlane, hea struktuuriga ja pehmete tanniinidega.
Nende veinitootmine on äärmiselt modernne ja madala energiakuluga, kuna kasutavad tootmises gravitatsiooni abi. Bozeni veiniistandused asuvad 200-1000m kõrgusel merepinnast järskudel päikselistel alpide nõlvadel.
Viinamarjad on kasvanud 500-750m kõrgusel. Korje toimub septembris peale mida toimub fermentatsioon tammest vaatides. Vein on laagerdunud 6 kuud prantsuse tammevaatides. Jääksuhkur 4,3g/l.
Sobib serveerida veise-, metslinnu- ja hirveliha kõrvale ning keskmise laagerdusega juustudega.
Serveerimistemperatuur 16°C.
Vein on elegantse ja marjase stiiliga. Aroomis tulevad esile kirsid, ploomid, magusad vürtsid nagu kaneel, vanilje ja nelk ning kerge tubakas.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com