Maitselt on vein kuiv, kerge ja pika järelmaitsega.
Nende veinitootmine on äärmiselt moderne ja madala energiakuluga, kuna kasutavad tootmises gravitatsiooni abi. Bozeni veiniistandused asuvad 200-1000m kõrgusel merepinnast järskudel päikselistel alpide nõlvadel.
Viinamarjad on kasvanud 300-750m kõrgustel nõlvadel Bozeni linna lähistel. Korje toimub septembri keskel peale mida viinamarjad kergelt pressitakse. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuril ja vein küpseb roostevabast terasest tsisternides. Jääksuhkur 4,5g/l.
Sobib serveerida aperitiivina ja kala, spargli ning taimsete roogade kõrvale.
Serveerimistemperatuur 10°C.
Vein on puuviljasse ja värske stiiliga. Aroomis tulevad esile kollased õunad, pirnid, virsik ja ananass.
Tootefotol märgitud aastakäik on illustratiivne, see võib erineda müügil olevast aastakäigust. Aastakäikude kohta küsi lisainfot joogikultuur@anora.com