Klubivõileib

Koostisosad

  • 4 peekoniviilu

  • 1 broilerifilee või 8 hiidkrevetisaba

  • 8 viilu röstsaia

  • krõmpsuvaid salatilehti või rukolat

  • AVOKAADO-MAJONEES

  • 1 küps avokaado

  • ½ väiksemat mugulsibulat

  • 4 spl majoneesi

  • 2 spl sidrunimahla

  • 1 spl hakitud värsket münti

  • 1 spl hakitud värsket basiilikut

  • soola ja purustatud musta pipart

Valmistamine

    1. Valmistage esmalt avokaado-majoneesisegu. Segage kausis kokku väikseks tükeldatud avokaado viljaliha, kooritud ja hakitud sibul ning ülejäänud segu komponendid. Katke segu kinni ja tõstke jahedasse maitsestuma.

    2. Küpsetage peekon pannil krõbedaks. Tõstke kõrvale ja hoidke soojas. Seejärel küpsetage omal valikul mõlemalt poolt kas hiidkrevetisabasid või viilutatud broilerifileed.

    3. Röstige leibade sisepind krõbedaks. Pange taldrikule leibade peale kihtidena esmalt majoneesisegu, salati- või rukolalehti, peekoniviile ja küpsetatud hiidkrevetid või broileriviilud.

    4. Maitsestage klubivõileib sobivalt soola ja purustatud musta pipraga.


Ole kursis meie uudistega!


Joogikultuuri trendid, uued joogisoovitused ning kokteilide retseptid mugavalt sinu postkasti.

Liitu Joogikultuuri uudiskirjaga

Sisesta oma e-posti aadress